Insect-Free   Egészségügyi Rovar és Rágcsálóirtás, Fertőtlenítés

Vállalkozásunk profilja az egészségügyi rágcsáló és rovarirtás, fertőtlenítés. Több mint 20 éves szakmai múlttal, illetve biztos szakmai háttérrel elégítjük ki megrendelőink igényeit.

Rágcsáló és rovarirtó, fertőtlenítő, valamint termény, növény és faanyagvédelmi szolgáltatásainkat országszerte ajánljuk magánszemélyeknek, nagyvállalati illetve a KKV szektorban működő cégeknek, vállalkozásoknak, HACCP körben tevékenységet végzőknek, közintézményeknek, társasházi lakóközösségeknek egyaránt!

Ügyfeleink számára korszerű, gyors, minőségi, és nem utolsó sorban környezetbarát szolgáltatást nyújtunk a kártevőmentes környezet és működés megteremtése és fenntartása érdekében.

Maximális szakmai felkészültséggel és a szükséges dokumentáció biztosításával garantáljuk, hogy tevékenysége és termékei megfeleljenek a vonatkozó minőségi, egészségügyi, és biztonsági szabályozásoknak! Tagjai vagyunk a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének és a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének.

Munkáink során az IPM (Integrált Pest Management) és az IPC (Integrált Pest Control) előírásai szerint, a HACCP szabályok, a környezetvédelmi szempontok, és a rovar- és rágcsálóirtásra vonatkozó jogszabályok, rendeletek betartásával a lehető legtökéletesebb eredményre törekszünk. A munkavégzéshez felhasznált irtószerek az ÁNTSZ, Országos Tisztiorvosi Hivatal, és az Országos Epidemiológiai Központ által engedélyezett professzionális, engedélyhez kötött termékek.


Szolgáltató tevékenységünket az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről, Tájékoztató a betegellátás és a járványügyi gyakorlat részére engedélyezett és forgalmazott fertőtlenítőszerekről, Tájékoztató a fertőtlenítésről, illetve a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Növényvédő szerek, termésnövelő anyagok című kiadványaiban engedélyezett szerekkel és az ezekben meghatározott szakmai irányelvek alapján végezzük.

Bízunk benne, hogy rágcsáló és rovarirtó, fertőtlenítő szolgáltatásaink európai szinten korszerű és hatékony technológiák és hatóanyagok alkalmazásával az Ön számára is tökéletes megoldást kínálnak.