Ágyi poloska 

Ár:
Ágyi poloska irtásnál az ár függ a fertőzöttség mértékétől, kezelendő lakás nagyságától, bútorozottságtól, kezelendő dolgok anyagától, tartanak e háziállatot, van e gyermek stb. Ágyi poloska irtásra egy profi szakember /  kártevőirtó cég kizárólag helyszíni felmérés, vagy telefonos egyeztetés után tud árajánlatot mondani. Ebből kifolyólag egy telefonos egyeztetés mindenképp szükséges.

Nagyobb szociális intézmények, szállodák, társasházak esetén helyszíni felmérés is szükséges. Referenciáinkról bővebb információt telefonos megkeresésre tudunk adni!


Irtás:

Az ágyi poloska az egyik legnehezebben irtható kártevő. Ha fertőzést gyanít, vagy ha már biztos benne, akkor mindenképp forduljon engedéllyel rendelkező rovarirtó szakemberhez! Az otthoni megoldások sajnos a legtöbb esetben kudarchoz vezetnek, feleslegesen pazarolja rá az ember az idejét, pénzét. 

Hogy miért? A boltban kapható vegyszerek gyengített, szabad forgalmú vegyszerek. Töltőanyaguk maximum fél liter, és egy lakásban egyszerre legalább 5-10 litert fel kell használni. Sajnos ezzel nagy valószínűséggel csak kárt teszünk és kidobtunk az ablakon közel 20-80 ezer forintot... (fél literes rovarirtó permetszerek bolti ára 2-4 ezer forint..)

Az ágyi poloska irtást (egy átlagos méretű lakásban) érdemes a délelőtti órákban elkezdeni, hiszen maga a folyamat 7-8 órát vesz igénybe. A szakembereink 1-3 órát dolgoznak a lakásban amit hidegköd-fejlesztéssel vagy füstképzéssel fejeznek be. A kezelés után 5 órán keresztül a lakást zárva kell tartani, utána szabad megkezdeni az alapos szellőztetést. Szellőztetés után a lakás újra birtokba vehető. 

Mit kezelünk?       Ágyi poloska irtásnál sajnos majdhogynem mindent. Folyékony rovarirtószerrel, porozószerrel kezeljük a fertőzött lakást. Legnagyobb hiba, ha egy "szakember" csak az ágyat és / vagy annak közvetlen környezetét kezeli. Egy átlagos panellakás során minimum 5-10 liter professzionális permetlét használunk el. 

A vegyszermentes kezelésnél a szakemberek hőkezelés útján érik el a kívánt hatást.

Milyen előkészületeket igényel?
Ágyi poloska irtásnál nagyon fontos, hogy a helyiségből semmit ne vigyünk ki a kezelés elvégzése előtt! Alaposan ki kell takarítani, lehetőség szerint porszívóval, forró gőzzel stb.
Csomagolatlan élelmiszerek, gyógyszerek elpakolása és a háziállatok kivitele!

Ágyi poloska irtásunk garanciális szolgáltatás!  

Ágyi poloska fertőzésre utaló jelek:    

kárpiton, matracon, falakon apró vöröses barna / fekete foltok, pöttyök. Ez az ágyi poloska ürüléke. Ha ilyet találunk akkor erős a gyanú az ágyi poloska fertőzöttségre. Továbbá találhatunk levedlett kültakarót, petéket ( pici fehéres pöttyök ), vagy magát a kifejlett rovart. A csípésekről, duzzanatokról, viszketésről és az ágyneműn található rejtélyes vérnyomokról már nem is beszélve.. Egy profi szakember, aki jártas az ágyi poloska irtás terén a lakásba érve a jellegzetes szagot is észreveszi!

Az ember és az ágyi poloska kapcsolata igen régre nyúlik vissza, már ókori leírásokban is találkozhatunk vele. Az ókori Rómában az ágyi poloskából készült italt hatékony szernek tartották kígyómarás, fülfájás és hisztéria kezelésére.

Az ágyi poloska erősen lapított, ovális, vörösbarna rovar. Kifejlett egyed hossza 3-8 mm, élettartama 1-1.5 év! Rejtett életmódot folytat, tápláléka az emberi vér. Fénykerülő, éjszakai rovar, akkor aktív, amikor az emberek alszanak. Jellemzően éjjel szívnak vért, de az éhes ágyi poloskák nappal is támadhatják a gazdaszervezetet.

Számukra optimális körülmények között 2-3 naponta táplálkoznak (a táplálkozás gyakorisága a hőmérséklettől függ), átlag szobahőmérsékletlen kb. 7-8 naponta szívnak vért. Ezek a rovarok akár másfél évig képesek táplálék nélkül életben maradni! Táplálkozásuk által az ágyi poloska viszketést, irritációt, duzzanatot, rossz közérzetet okoz! 

Rejtekhelyeik: ágyakban (ágykeret rejtett részei), ágynemű varrása mentén, ágyak közeli rések-repedések, lambéria, tapéta alatt, képkeretek, konnektor, stb.. A fertőzöttség mértékét a jelenlétükre utaló jelek alapján határozzuk meg! (ürülék, levedlett lárvabőr, szag, vérnyom stb.) 

Terjedése:
Az ágyi poloska többnyire passzívan, jellemzően használati tárgyak (pl. használt bútor, festmény, dísz, könyv, ruha, illetve lomtalanításból származó dolgok stb.), valamint az ezeket rendszeresen szállító járművek közvetítésével terjed. 
Utazásaink során a fertőzött szállodai szobából poggyászunkban is hazavihetjük az ágyi poloskákat. Sajnos az ágyi poloskát bárhonnan hazavihetjük. Legyen az tömegközlekedés, mozi, étterem, iskola stb. Mostanra mindenhol megtalálható ez a kellemetlen rovar. Aktív terjedésükre leginkább panel technológiával épített házakon belül, társasházaknál az egyes lakások között kell számítani, villanyvezetékek, fűtéscsövek átvezetésére szolgáló faláttöréseknél (ezt a hatékony védekezés megtervezésekor figyelembe kell venni).

Rovarirtás ( Ágyi poloska )
Rovarirtás ( Ágyi poloska )
Ágyi poloska
Ágyi poloska

Ágyi poloskával kapcsolatos képek

Ágyi poloska irtás, Ágyi poloska irtás Tatabánya, Ágyi poloska irtás Budapest, ágyi poloska irtás Tata, ágyi poloska irtás Győr, ágyi poloska irtás Mór, Ágyi poloska irtás Komárom, Ágyi poloska irtás Vértesszőlős, Ágyi poloska irtás Oroszlány, Ágyi Poloska irtás Környe, Ágyi poloska irtás Székesfehérvár, Ágyi poloska irtás Bokod, Ágyi Poloska irtás Tarján, Ágyi Poloska irtás Érd, Ágyi Poloska irtás Felcsút, Ágyi Poloska irtás Esztergom, Ágyi Poloska irtás Dorog, Ágyi Poloska irtás Bábolna, Ágyi Poloska irtás Kisbér, Ágyi Poloska irtás Ács, Ágyi Poloska irtás Ágyi Poloska irtás Budaörs Ágyi Poloska irtás Velence Ágyi Poloska irtás Szentendre Ágyi Poloska irtás Gödöllő, Ágyi Poloska irtás Hatvan, Ágyi Poloska irtás Miskolc Ágyi Poloska irtás Eger, Ágyi Poloska irtás Balaton, Ágyi Poloska irtás Veszprém, Ágyi Poloska irtás Siófok, Ágyi Poloska irtás Dunaújváros, Ágyi Poloska irtás Szlovákia, Ágyi Poloska irtás Komárno, Ágyi Poloska irtás Csákvár, Ágyi Poloska irtás Budakeszi, Ágyi Poloska irtás Pilisborosjenő, Ágyi Poloska irtás Visegrád, Ágyi Poloska irtás Nyergesújfalu, Ágyi Poloska irtás Lábatlan, Ágyi Poloska irtás Süttő