Darázsirtás

Irtás:

Porozószer alkalmazásával, permetezéssel, ulv illetve hidegködképzéssel. Az eljárás kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni.

Megrendelőink részéről a darázsirtás semmilyen előkészületet nem igényel!

Darázsirtási szolgáltatásunk garanciális!

Embert, állatot könnyedén megtámadnak! Irtását minden esetben bízza szakemberre! A legszennyezettebb élelmiszerlátogatók egyike!

A darázs a hártyásszárnyúak rendjébe tartozó rovar. Egy családot a dolgozók, a hímek és a királynő alkot, ez a fajtától függően akár a több ezres létszámot is elérheti!

A fészek nagysága és formája az adott fajtától, egyedszámtól függ, anyaga általában pépessé rágott farost. Papírszerű fészküket változatos helyekre, szinte bárhová képesek felépíteni! ( pl.: talaj, háztető, téglarakás, motortér stb. ) Csak nappal aktívak.

Fészkük bejáratánál őrök állnak. Fullánkjuk segítségével juttatják a mérget az áldozat testébe ( sérülés nélkül visszahúzzák, többször is képesek szúrni egymás után! ). Fullánkjuk szinte minden irányba képes szúrni!

A darazsak szúrása fájdalmas, az arra hajlamos embernél súlyos allergiás reakciót, akár halált is okozhat!
Csípés esetén lúgos kémhatású méreganyag jut a szervezetbe, ezért citromlével vagy ecetes oldattal ( savas kémhatás) érdemes kezelni a csípés helyét!

Darázsirtással kapcsolatos képek

Darázsirtás  Insect - Free Rágcsáló és Rovarirtás, Fertőtlenítés
Darázsirtás Insect - Free Rágcsáló és Rovarirtás, Fertőtlenítés