Csótányirtás

Insect-Free Rágcsáló és Rovarirtás, Fertőtlenítés
Insect-Free Rágcsáló és Rovarirtás, Fertőtlenítés

Csótányirtásunk garanciális szolgáltatás!

A csótányirtás elvégezhető mérgezett csalétek, gél, permetezőszer, füstképző, hidegköd-képző szer, vagy porozószer formuláció alkalmazásával. A rovarirtási eljárás kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni pl. a fertőzöttség mértékét.


A csótányok gyors szaporodási és túlélőképességük elengedhetetlenné teszi a professzionális kezelést. Csak az engedélyhez kötött irtószerek és a professzionális rovarirtási megoldások elég hatékonyak ahhoz, hogy életciklusuk minden szakaszát megszüntesse. 


Megelőzés szempontjából tartsunk megfelelő higiénés körülményeket, ahol lehetséges tömjük be a réseket repedéseket! Időszakosan végeztessünk prevenciós kezeléseket! A csótányirtás és annak megelőzése egészségügyi szempontból kiemelkedően fontos, hiszen allergiás reakciót, asztmás rohamokat idézhet elő, főleg gyerekeknél.


A Csótányok a nedves, meleg helyeken élnek közel az élelmiszer és nedvességforrásokhoz. Előfordulásukra legfőképp a konyhában, fürdőben kell számítani!

Éjszakai, élelmiszer szennyező rovar, közel 33 féle baktériumot pl. szalmonellát terjesztenek. Mindenevő, kellemetlen szagot kiválasztó kártevő.