Darázsirtás

Darázsirtás  Insect - Free Rágcsáló és Rovarirtás, Fertőtlenítés
Darázsirtás Insect - Free Rágcsáló és Rovarirtás, Fertőtlenítés

Kulcsszavak: Rovarirtás Rágcsálóirtás Fertőtlenítés, Rovarirtás Tatabánya rovarirtás Budapest rovarirtás Győr rovarirtás Székesfehérvár rovarirtás Komárom rovarirtás Budaörs rovarirtás Komárom rovarirtás Tata rovarirtás Esztergom rovarirtás Dorog rovarirtás Érd rovarirtás Kisbér rovarirtás Mór rovarirtás Balaton Rovarirtás Tát 

Irtás:

Porozószer alkalmazásával, permetezéssel, ulv illetve hidegködképzéssel. Az eljárás kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni.
Legcélszerűbb a hajnali vagy az esti órákban történő irtás, ugyanis ilyenkor a fészekben található szinte az összes egyed.

Megrendelőink részéről a darázsirtás semmilyen előkészületet nem igényel!

Darázsirtási szolgáltatásunk garanciális!

Embert, állatot könnyedén megtámadnak! Irtását minden esetben bízza szakemberre! A legszennyezettebb élelmiszerlátogatók egyike!


A darázs a hártyásszárnyúak rendjébe tartozó rovar. Egy családot a dolgozók, a hímek és a királynő alkot, ez a fajtától függően akár a több ezres létszámot is elérheti!

A fészek nagysága és formája az adott fajtától, egyedszámtól függ, anyaga általában pépessé rágott farost. Papírszerű fészküket változatos helyekre, szinte bárhová képesek felépíteni! ( pl.: talaj, háztető, téglarakás, motortér stb. ) Csak nappal aktívak.

Fészkük bejáratánál őrök állnak. Fullánkjuk segítségével juttatják a mérget az áldozat testébe ( sérülés nélkül visszahúzzák, többször is képesek szúrni egymás után! ). Fullánkjuk szinte minden irányba képes szúrni!

A darazsak szúrása fájdalmas, az arra hajlamos embernél súlyos allergiás reakciót, akár halált is okozhat!
Csípés esetén lúgos kémhatású méreganyag jut a szervezetbe, ezért citromlével vagy ecetes oldattal ( savas kémhatás) érdemes kezelni a csípés helyét!

Darázsirtással kapcsolatos képek